Gemaakt werk

Video afspelen

TimeChimp

TimeChimp kan hard extra programmeurs en technisch personeel gebruiken. Deze wervingsvideo is bedoeld om kijkers een eerste indruk te geven van het bedrijf.

Deze video werd gemaakt als onderdeel van het tv programma Het Werfloket op SBS6. De opnames en montage zijn door mij uitgevoerd.

Video afspelen

Etage 0

Etage 0, gevestigd op de Zuidas, wil zichzelf op de kaart zetten als een onderscheidend detacheringsbureau in de financiële sector.

Deze video, geschoten in documentaire-stijl, helpt dat inzichtelijk maken.

Deze video werd gemaakt als onderdeel van het tv programma Het Werfloket op SBS6. De opnames en montage zijn door mij uitgevoerd.

Video afspelen

Sprank

In deze korte video wordt een impressie gegeven van de interieuren die Sprank heeft gemaakt. De stoere en industriële uitstraling van het pand van ELM (bouwmachines) speelt zodoende de hoofdrol in deze clip. 

Voor deze opdracht deed ik het camerawerk en de montage. 

Video afspelen

Kweek je creativiteit

Voor opdrachtgever The Creators Company (waar ik ook bij aangesloten zit als video-expert) maakte ik een samenvatting van een inspirerende promotieactie. Op Leiden Centraal konden reizigers zich creatief laten uitdagen doormiddel van leuke testjes.  Naast deze impressie werden er ook kortere video’s gemaakt waarin steeds een deelnemer uitlegde wat het idee is wat hij/zij verzonnen had tijdens een van de sessies. 

Voor deze video deed ik het camerawerk, de montage en enkele motion graphics.

Video afspelen

The Creators Company

Deze video is een korte sfeerimpressie van een van de bijeenkomsten van the Creators Company. Tijdens de bijeenkomst werd een workshop gegeven over creatief bloggen door copywriter Tim Daalderop. 

Ik verzorgde zowel de opnames en de montage van deze video.

 

Video afspelen

Postmus TV

Voor opdrachtgever Postmus (specialist in tuinen) maakte ik deze explainer video van 1,5 minuut over tegels.

Deze video is onderdeel van een serie van 20 video’s. Elke clip gaat in op een afzonderlijk thema. Voor deze videoserie verzorgde ik de opnames, montage, motion graphics en advies over online distributie. 

Video afspelen

Haagse Wetswinkel

Voor de Wetswinkel in Den Haag mocht ik deze korte video produceren. Hij wordt ingezet op social media om nieuwe vrijwilligers te werven. De video is bedoeld om een kijkje te geven in hoe het is om te werken bij de Wetswinkel. Naast deze 30 second durende video werd er ook een versie gemaakt van 1,5 minuut voor op de website.

Voor deze video deed ik de pre-productie, de opnames zelf en de montage.

Video afspelen

Grazia Magazine

Voor het tijdschrift Grazia maakte ik deze korte tv commercial. Deze werd tijdens de maand december van 2018 uitgezonden op Discovery Channel, TLC en MTV. Een variant van de commercial werd als radiospot uitgezonden op Q-music.

Voor deze video animeerde ik de graphics, de voice-over werd ingesproken door zangeres Rachèl Louise.

Video afspelen

Lonely Planet Magazine

Voor de winterspecial van het Lonely Planet Magazine maakte ik deze korte tv commercial. De commercial werd in november-december van 2018 uitgezonden op Discovery Channel en TLC.

Voor deze video animeerde ik de graphics en sprak ik de voice-over in.

Video afspelen

Agnes Oriental Dance

Voor de lokale dansschool Agnes Oriental Dance maakte ik een aftermovie van de eindejaarsoptredens. In de video is een compilatie te zien van 10 optredens.

Voor deze video verzorgde ik het camerawerk en de montage.

Video afspelen

Rose Atlas

Voor vlogger Rose Atlas maakt ik een persoonlijke intro voor haar youtube video’s. De opdracht was om deze minimalistisch, speels en modern te laten ogen. In de intro verwerkte ik elementen die verwijzen naar de kern van haar vlogs: reizen en avontuur.

Voor deze video ontwikkelde ik het concept en animeerde ik de graphics.

Video afspelen

Haagse Communicatie

Voor tekstschrijver Anders Hoendervanger maakte ik een 1,5 minuut durende video waarin het uitlegt wie hij is en wat hij doet. Het doel was om een gezicht te geven aan zijn onderneming Haagse Communicatie. De video is gemaakt voor publicatie op social media en zijn website.

De video werd opgenomen en gemonteerd door mij, Anders schreef de tekst.

Video afspelen

Debatvereniging Bonaparte

Voor de studentendebatvereniging Bonaparte in Amsterdam maakte ik deze video van 3 minuten. Het doel was om een indruk te geven wat Bonaparte precies is, waarin het zich onderscheidt van andere debatclubs en waarom je écht lid zou moeten worden.

Voor deze video verzorgde ik de opnames, montage, tekst & voice-over

Video afspelen

Kennr & Friesland College

Voor het nieuwe onderwijsplatform van Kennr en het Friesland College monteerde ik reeds geschoten videomateriaal tot deze video van 1,5 minuut. Het doel was om nieuwe studenten kennis te laten maken met het platform.

Voor deze video verzorgde ik de montage.

Ik kan al een video voor je maken vanaf 250,- euro.
Geïnspireerd geraakt?

Schrijf je in voor de videonieuwsbrief!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en houd je je videomarketingskills up-to-date! 

Wat je kunt verwachten? 

  • Tips om je marketingdoelstellingen te behalen met video
  • Praktische tips voor je eigen shoots
  • Inspiratie voor je volgende videoproject
  • Een kijkje achter de schermen van mijn werk
Schuiven naar boven