Over Mij

Hoi! Mijn naam is Robin, ik werk als zelfstandig producer van video onder de naam Studio Robin Breedveld.

Mijn passie
Bij veel dingen die ik om mij heen zie of om mij heen hoor voel ik de drang om dit te kunnen vastleggen, herstructureren, polijsten en te laten samensmelten tot een nieuwe realiteit. Een realiteit die er voorheen niet was. Video is het ultieme medium om exact dát te doen.

De mogelijkheden die video biedt om een boodschap over te brengen of een verhaal te vertellen fascineert me mateloos. Video kan ontroeren, aangrijpen, opwekken, aan het denken zetten en tot actie aansporen. Bovendien heeft het de potentie om aandacht te trekken als geen enkel ander medium. 

Mijn missie
Video is zo krachtig, zeker in deze tijd van informatie overload, dat ik vind dat iedereen er gebruik van zou moeten kunnen maken, en dit kan ook, als je weet hoe. Ik zie het dan ook als mijn missie om video voor iedereen toegankelijk te maken als een krachtig marketingmiddel, ook als je een kleiner budget hebt.

Privé
Als ik niet met mijn creatieve passies bezig organiseer ik een spelletjesavond voor vrienden, waag ik een een Lindy Hop dansje met mijn vrouw, of laat ik iemand de mooiste stad van Nederland zien: Rotterdam.

Vaardigheden
Ik heb de afgelopen jaren uiteenlopende dingen gedaan in de media waardoor ik een veelzijdige skillset heb ontwikkeld. 

Mijn ervaring in het kort:

  • Ik liep stage bij een filmproductiebedrijf in Barcelona en werkte aan documentaires, commercials en bedrijfsvideo’s; hier leerde ik het echte productiewerk
  • Ik liep stage bij BNR Nieuwsradio en leerde daar hoe je kort en krachtig een verhaal vertelt
  • Ik werkte een jaar als grafisch vormgever bij sharingbox waar ik mocht werken met de marketeers van grote merken zoals ING, Coca-Cola en Heineken

Geïnteresseerd in wat ik nog meer heb gedaan? Bekijk dan mijn profiel op Linkedin.

Werken aan tafel | Studio Robin Breedveld | Videoproductie in Rotterdam
Schuiven naar boven